.NET-klubben

Dotnetklubben har lenge holdt seg til en enkel nettside med et tilhørende forum i tillegg til en lukket Facebook-gruppe for sin kommunikasjon på nettet. Etter å ha startet opp skikkelig som en frivillig organisasjon ønsket de å gjøre noe med dette og få et profesjonelt ansikt utad. I tillegg ønsket Dotnetklubben en grafisk profil som matchet årets tema “Gamenight”.

Med denne informasjonen som utgangspunkt har jeg designet en grafisk profil med et røft neon-utseende som forestiller et skilt til en slags spillklubb i et kjellerlokale. I tillegg til selve logoen er det designet en animert loop som brukes på nettsiden og Facebook-headeren og som også skal bli brukt på scenen under arrangementet.

Når det kommer til nettsiden er den laget med utgangspunkt i at all essensiell informasjon skal være tilgjengelig på forsiden. Her er det linker til billettsalg når det er aktuelt, ellers vises siste nytt fra bloggen og samarbeidspartnere. Videre kan man lese hva Dotnetklubben er og hva de jobber for.

Resultatet kan du se live på www.dotnetklubben.org.

nb_NONorsk bokmål