MovementPass

MovementPass er et nystartet selskap som oppstod under utbruddet av koronaviruset i 2020. De lager en mobilapp som fungerer med blockchain-teknologi. Appen kan verifisere at en bruker er immun/har fått vaksine, og dermed er trygg for reise, sammenkomster etc. Dette for at vi ikke skal måtte låse ned land fullstendig om det oppstår en pandemi.

Nettsiden i seg selv er utviklet i samarbeid med MovementPass sin designer og kjører Hello-temaet til Elementor, som er et lett tema uten noe unødvendig som kan være med på å gjøre nettsiden “tung”, her er alt designet og implementert i Elementor fra scratch og testet sammen med MovementPass og designeren selv. Alt er mobiltilpasset og kjører minst mulig plugins, samt er godt beskyttet mot angrep ved hjelp av Cerber.

Nettsiden er publisert på server hos systemleverandør, og dermed ble jeg også satt til serveradmin, men takket være god hjelp fra serverleverandøren har ikke dette bydd på store problemer, og migrering fra test til live gikk smertefritt.

Du ser resultatet på https://www.movementpass.com

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

nb_NONorsk bokmål